enda

Robert Schwentke

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kaptajnen 2018 Instruktion U/Spillefilm
The Divergent Series: Allegiant 2016 Instruktion U/Spillefilm
The Divergent Series: Insurgent 2015 Instruktion U/Spillefilm
R.I.P.D 2013 Instruktion
Red 2010 Instruktion U/Spillefilm
Den Tidsrejsende Kvinde 2009 Instruktion
Flightplan 2005 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.