enda

Robert Shaw

(1927 – 1978)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lavine ekspressen 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Drama i dybet 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Styrke 10 fra Navarone 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Robin Hood og Marian 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Diamantkuppet 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Dødens gab 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Frygtens hus 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Hyrechaufføren 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Sidste stik 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Den unge eventyrer 1972 Medvirkende U/Spillefilm
General Custers sidste kamp 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Panserslaget ved Ardennerne 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Hamlet at Elsinore 1964 Claudius Tv-film
Den mærkelige gæst 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.