enda

Robert Shaye

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den sidste Mimzy 2007 Instruktion U/Spillefilm
Freddys sidste mareridt 1989 Producer U/Spillefilm
Søvnløse nætter 1988 Producer U/Spillefilm
Mareridt på Elm Street 3 1987 Producer U/Spillefilm
Dødsruten 1987 Producer U/Spillefilm
Alene i mørket 1982 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.