enda

Robert Simonds

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pas på pelsdyrene 2010 Producer U/Spillefilm
The Pink Panther 2 2009 Producer U/Spillefilm
The Pink Panther 2006 Produktion U/Spillefilm
Herbie - for fuld udblæsning 2005 Produktion U/Spillefilm
Yours, mine & ours 2005 Produktion U/Spillefilm
Just Married 2003 Produktion U/Spillefilm
Det vilde dusin 2003 Producer U/Spillefilm
Little Nicky 2000 Produktion U/Spillefilm
The waterboy 1998 Produktion U/Spillefilm
The wedding singer 1998 Producer U/Spillefilm
Bulletproof 1996 Produktion U/Spillefilm
Airheads 1994 Producer U/Spillefilm
Far, mor og møgunge 1990 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.