enda

Robert Simpson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dynamit eller dollars 1971 Klip U/Spillefilm
Chisum 1970 Klip U/Spillefilm
De ubesejrede 1969 Klip U/Spillefilm
100 rifler 1968 Klip U/Spillefilm
En pige i cement 1968 Klip U/Spillefilm
Can-can 1960 Klip U/Spillefilm
South Pacific 1958 Klip U/Spillefilm
Kongen og jeg 1956 Klip U/Spillefilm
Prins Valiant 1955 Klip U/Spillefilm
Luftbroen 1950 Klip U/Spillefilm
Vredens druer 1940 Klip U/Spillefilm
Flammer over Mohawk 1939 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.