enda

Robert Stevenson

(1905 – 1986)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Herbie i højeste gear 1974 Instruktion U/Spillefilm
Hokus pokus kosteskaft 1971 Instruktion U/Spillefilm
Agent C.A.T. 1965 Instruktion U/Spillefilm
Mary Poppins 1964 Instruktion U/Spillefilm
Hop med professoren 1961 Instruktion U/Spillefilm
Forever and a Day 1943 Instruktion U/Spillefilm
Natten før slaget 1934 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.