enda

Robert Stigwood

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Evita 1996 Producer U/Spillefilm
Staying Alive 1983 Producent U/Spillefilm
Grease 2 1982 Produktion U/Spillefilm
Ærens vej til Gallipoli 1981 Producent U/Spillefilm
Grease 1978 Produktion U/Spillefilm
Disco-feber 1977 Produktion U/Spillefilm
Jesus Christ Superstar 1973 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.