enda

Robert Surtees

(1906 – 1985)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Livet er skønt, Stony 1978 Foto U/Spillefilm
Samme tid næste år 1978 Foto U/Spillefilm
Skillevejen 1977 Foto U/Spillefilm
Øje for øje 1976 Foto U/Spillefilm
En stjerne fødes 1976 Foto U/Spillefilm
Hindenburg 1975 Foto U/Spillefilm
Oklahomas sorte guld 1973 Foto U/Spillefilm
Tabte horisonter 1973 Foto U/Spillefilm
Sidste stik 1973 Foto U/Spillefilm
Den anden 1972 Foto U/Spillefilm
Cowboys 1971 Foto U/Spillefilm
Sommeren '42 1971 Foto U/Spillefilm
Ordnede forhold 1969 Foto U/Spillefilm
Han kom - han så - han skød 1969 Foto U/Spillefilm
Doktor Dolittle 1967 Foto U/Spillefilm
Fagre voksne verden 1967 Foto U/Spillefilm
Den tabte kommando 1966 Foto U/Spillefilm
Mytteri på Bounty 1962 Foto U/Spillefilm
Ben-Hur 1959 Foto U/Spillefilm
Den glade gøgler 1958 Foto U/Spillefilm
Sheriffens sidste skud 1958 Foto U/Spillefilm
Hvem skød Rodock? 1955 Foto U/Spillefilm
Hvedebrødsdage på hjul 1954 Foto U/Spillefilm
Illusionernes by 1953 Foto U/Spillefilm
Escape from Fort Bravo 1953 Foto U/Spillefilm
Mogambo 1953 Foto U/Spillefilm
Quo vadis 1951 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.