enda

Robert Taylor

(1911 – 1969)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Beat Street 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Kugler der dræber 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Sheriffens sidste skud 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Den korte lykke 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Ivanhoe 1952 Ivanhoe U/Spillefilm
Quo vadis 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Den kæmpende dame 1944 Fortæller U/Dokumentarfilm
Dødspatruljen på Bataan 1943 Medvirkende U/Spillefilm
Waterloo Broen 1940 Medvirkende U/Spillefilm
Kameliadamen 1936 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.