enda

Robert Wagner

(1930 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dragon: Legenden om Bruce Lee 1993 Bill Krieger U/Spillefilm
En mand ser rødt 3 1985 Fotograf U/Spillefilm
Hævneren 2 1984 Foto U/Spillefilm
Den lyserøde panter ser rødt 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Airport '80 - The Concorde 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Spionfælden 1972 Medvirkende, Produktion U/Spillefilm
Den lyserøde panter 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Gangstere til søs 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Prins Valiant 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Titanic 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.