enda

Robert Wise

(1914 – 2005)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Årgang '89 1989 Instruktion U/Spillefilm
Star Trek 1979 Instruktion U/Spillefilm
Audrey Rose 1977 Instruktion U/Spillefilm
Hindenburg 1975 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Truslen fra det ukendte 1971 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Star 1968 Instruktion U/Spillefilm
Kanonbåden San Pablo 1966 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
The Sound of Music 1965 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
West Side Story 1961 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Jeg vil leve 1958 Instruktion U/Spillefilm
Hvem skød Rodock? 1955 Instruktion U/Spillefilm
Executive suite 1954 Instruktion U/Spillefilm
Ørkenrotterne 1953 Instruktion U/Spillefilm
Det gule helvede 1953 Instruktion U/Spillefilm
Den dag, jorden stod stille 1951 Instruktion U/Spillefilm
Knockout 1949 Instruktion U/Spillefilm
Ligrøveren 1945 Instruktion U/Spillefilm
My favorite wife 1945 Klip U/Spillefilm
I djævelens sold 1941 Klip U/Spillefilm
Den store Mand 1941 Klip U/Spillefilm
klokkeren fra Notre Dame 1939 Klip U/Spillefilm
Bachelor Mother 1939 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.