enda

Robin Sales

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sidste chance, Harvey 2009 Klip U/Spillefilm
Miss Potter 2006 Klip U/Spillefilm
Det ku' ikke være bedre 2005 Klip U/Spillefilm
Svigermor(d) 2005 Klip U/Spillefilm
Johnny English 2003 Klip U/Spillefilm
Topsy-Turvy 1999 Klip U/Spillefilm
Hendes Majestæt Mrs. Brown 1997 Klip U/Spillefilm
Career Girls 1997 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.