enda

Robin Schmidt

Producer, født 1959 (Torben Robin Schmidt). Uddannet fra Københavns Universitet og Den Danske Filmskole, suppleret med EAVEs producerkurser. Har produceret og instrueret dokumentarfilm og -serier for tv, Det Danske Filminstitut og Danida.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De frelste 2017 Producer, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Masaier på vej 2010 Instruktion, Producer DK/Dokumentarfilm
Bossen og bøllerne 2010 Producer DK/Dokumentarfilm
Punk Royal - et brand på røven 2006 Instruktion
Punk Royal 2006 Instruktion, Manus, Foto, Producer DK/Dokumentarfilm
Tale uden ord - en film om det ordløse menneske 1990 Producer DK/Dokumentarfilm
Dagens helt 1989 Producer DK/Kort fiktion
Manden indeni 1989 Producer DK/Kort fiktion
Den røde tråd 1989 Produktionsleder DK/Spillefilm
En afgrund af frihed 1989 Indspilningsleder DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
2. pris bedste dokumentar 1992 Cairo Ismailia Film Festival 1992 Tale uden ord - en film om det ordløse menneske
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Lithuania Scanorama Film Forum 2008-11-13 Punk Royal
Tallinn Black Nights Film Festival 2007-11-30 Punk Royal
Lübeck, Nordische Filmtage 2007-10-31 Punk Royal
Göteborg International Film Festival 2007-01-26 Punk Royal
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2007-01-24 Punk Royal
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.