enda

Robin Williams

(1951 – 2014)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nat på museet: Gravkammerets hemmelighed 2014 Medvirkende U/Spillefilm
The Butler 2013 Dwight D. Eisenhower U/Spillefilm
Old dogs 2009 Dan U/Spillefilm
The big white 2005 Paul Barnell U/Spillefilm
Robotter 2005 Fender U/Spillefilm
The aristocrats 2005 Medvirkende U/Dokumentarfilm
One Hour Photo 2002 Seymour "Sy" Parrish U/Spillefilm
Insomnia 2002 Walter Finch U/Spillefilm
Robotmennesket 1999 Andrew Martin U/Spillefilm
Patch Adams 1998 Patch Adams U/Spillefilm
Vi er din far 1997 Dale Putley U/Spillefilm
Disney's Flubber 1997 Professor Philip Brainard U/Spillefilm
Good Will Hunting 1997 Sean McGuire U/Spillefilm
The birdcage 1996 Armand Goldman U/Spillefilm
Jack 1996 Jack Powell U/Spillefilm
Jumanji 1995 Alan Parrish U/Spillefilm
Mrs. Doubtfire 1993 Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Aladdin 1992 Genie (org. version) U/Spillefilm
Toys 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Fisher King 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Hook 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Cadillac man 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Livet længe leve 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Døde poeters klub 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Good morning, Vietnam 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Ud at spille med de vilde 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Paradisklubben 1986 Medvirkende U/Spillefilm
En russer i New York 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Op på patronerne 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Verden ifølge Garp 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Skipper Skræk 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.