enda

Roddy McDowall

(1928 – 1998)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Junglebogen 2 - Mowgli & Baloo 1997 Medvirkende U/Spillefilm
Gysertimen 2 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Årgang 1984 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Funny lady 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Kampen om abernes planet 1973 Caesar U/Spillefilm
Oprør på abernes planet 1972 Caesar U/Spillefilm
Truslen fra Abernes Planet 1971 Cornelius U/Spillefilm
Hokus pokus kosteskaft 1971 Stemme U/Spillefilm
Abernes planet 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Hjernevask 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Kidnapped 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.