enda

Roderick Jaynes

Roderick Jaynes er et pseudonym for brødrene Joel og Ethan Coen i deres egenskab af klippere.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De frøgtløse 2010 Klip U/Spillefilm
A Serious Man 2009 Klip U/Spillefilm
Burn After Reading 2008 Klip U/Spillefilm
No country for old men 2007 Klip U/Spillefilm
The ladykillers 2004 Klip U/Spillefilm
Intolerable Cruelty 2003 Klip U/Spillefilm
O Brother, Where Art Thou? 2000 Klip U/Spillefilm
Den mægtige Lebowski 1998 Klip U/Spillefilm
Fargo 1996 Klip U/Spillefilm
Barton Fink 1991 Klip U/Spillefilm
Blood Simple - Et nemt offer 1983 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.