enda

Rodger Maus

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hjælp, jeg er en kvinde 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Skin Deep 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
En hot date 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Victor - Victoria 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
S.O.B. - Højt skum 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
"10" 1979 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.