enda

Roger Birnbaum

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Elsk mig igen 2012 Producer U/Spillefilm
Footloose 2011 Producer U/Spillefilm
The Tourist 2010 Producer U/Spillefilm
27 bryllupper 2008 Producer U/Spillefilm
Four christmases 2008 Producer U/Spillefilm
Du almægtige, Evan 2007 Produktion U/Spillefilm
The Lookout 2007 Produktion U/Spillefilm
Rush hour 3 2007 Produktion U/Spillefilm
Elitepædagogen 2005 Produktion U/Spillefilm
The hitchhiker's guide to the galaxy 2005 Produktion U/Spillefilm
Connie & Carla 2004 Producer U/Spillefilm
The Recruit 2003 Produktion U/Spillefilm
Shanghai knights 2003 Produktion U/Spillefilm
Dragejægerne 2002 Produktion U/Spillefilm
Rush Hour 2 2001 Produktion U/Spillefilm
Inspector Gadget 1999 Produktion U/Spillefilm
Rush hour 1998 Produktion U/Spillefilm
Farligere end politiet tillader 1997 Producer U/Spillefilm
G.I. Jane 1997 Producer U/Spillefilm
Maximum risk - helt uden sikkerhedsnet 1996 Producer U/Spillefilm
Mens du sov 1995 Producer U/Spillefilm
De tre musketerer 1993 Producer U/Spillefilm
Drømmepigen 1985 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.