enda

Roger Bondelli

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Dickie Roberts - tidligere barnestjerne 2003 Klip U/Spillefilm
Anna og kongen 1999 Klip U/Spillefilm
For evigt 1998 Klip U/Spillefilm
Fools Rush In 1997 Klip U/Spillefilm
George - den gæve liansvinger 1997 Klip U/Spillefilm
The ghost and the darkness 1996 Klip U/Spillefilm
To tøser ta'r affære 1995 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.