enda

Roger Ford

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The raven 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Don't Be Afraid of the Dark 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Narnia: Prins Caspian 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Narnia - Løven, heksen og garderobeskabet 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Peter Pan 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Rabbit-proof Fence 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Babe - den kække gris kommer til byen 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Babe - den kække gris 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sirener 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.