enda

Roger Michell

(1956 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Te med Damerne 2018 Instruktion U/Dokumentarfilm
My Cousin Rachel 2017 Instruktion U/Spillefilm
Hyde Park on Hudson 2012 Instruktion U/Spillefilm
Morning glory 2010 Instruktion U/Spillefilm
Venus 2006 Instruktion U/Spillefilm
Enduring Love 2004 Instruktion
The Mother 2003 Instruktion U/Spillefilm
Changing Lanes 2002 Instruktion U/Spillefilm
Notting Hill 1999 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.