enda

Roger Moore

(1927 - 2017)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Udfordringen 1996 Dobbs U/Spillefilm
Agent 007 i skudlinien 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Voldens nøgne ansigt 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Octopussy 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Søulvene kommer 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Flugten til Athena 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Moonraker 1979 James Bond U/Spillefilm
Spionen der elskede mig 1977 Medvirkende U/Spillefilm
De vilde gæs 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Manden med den gyldne pistol 1974 James Bond U/Spillefilm
Lev og lad dø 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.