enda

Roger Pratt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Karate kid 2010 Foto U/Spillefilm
Inkheart 2009 Foto U/Spillefilm
Harry Potter og flammernes pokal 2005 Foto U/Spillefilm
Troja 2004 Foto U/Spillefilm
Harry Potter og hemmelighedernes kammer 2002 Foto U/Spillefilm
Iris 2001 Foto U/Spillefilm
Chocolat 2000 Foto U/Spillefilm
Enden på legen 1999 Foto U/Spillefilm
The avengers - hævnere i kjole og hvidt 1998 Foto U/Spillefilm
In love and war 1996 Foto U/Spillefilm
12 Monkeys 1995 Foto U/Spillefilm
Mary Shelley's Frankenstein 1994 Foto U/Spillefilm
Shadowlands 1993 Foto U/Spillefilm
Fisher King 1991 Foto U/Spillefilm
Batman 1989 Foto U/Spillefilm
Mona Lisa 1986 Foto U/Spillefilm
Brazil 1985 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.