enda

Roger Spottiswoode

(1945 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
A Street Cat Named Bob 2017 Instruktion
Escape from Huang Shi 2008 Instruktion U/Spillefilm
Den 6. dag 2000 Instruktion U/Spillefilm
Tomorrow never dies 1997 Instruktion U/Spillefilm
And the band played on 1993 Instruktion Tv-dokumentar
Stop! eller min mor skyder 1992 Instruktion U/Spillefilm
Air America - Luftens helte 1990 Instruktion U/Spillefilm
Turner & hund 1989 Instruktion U/Spillefilm
Jagten på en morder 1988 Instruktion U/Spillefilm
Ud at spille med de vilde 1986 Instruktion U/Spillefilm
I skudlinien 1983 Instruktion U/Spillefilm
Op med poterne makker 1982 Instruktion U/Spillefilm
48 timer 1982 Manus U/Spillefilm
Med de bare næver 1975 Klip U/Spillefilm
Hasard 1974 Klip U/Spillefilm
Køterne 1971 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.