enda

Roger Vadim

(1928 – 2000)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Av, for en go' fidus 1981 Instruktion U/Spillefilm
Don Juan eller hvis Don Juan var en kvinde 1973 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Fire frække numser fik et gok 1971 Instruktion U/Spillefilm
Barbarella - rumpigen og den sorte tyran 1968 Instruktion U/Spillefilm
Histoires extraordinaires 1968 Instruktion U/Spillefilm
Det man kalder at elske 1962 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Farlige forbindelser 1960 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Gud skabte kvinden 1956 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Sød pige på sjov 1955 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.