enda

Rogier Stoffers

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
What If? 2013 Fotograf U/Spillefilm
Elsk mig igen 2012 Foto U/Spillefilm
Hemingway & Gellhorn 2012 Foto Tv-film
Venskab med fryns 2011 Foto U/Spillefilm
Biernes hemmelige liv 2009 Foto U/Spillefilm
Lakeview Terrace 2008 Foto U/Spillefilm
Disturbia 2007 Foto U/Spillefilm
Mongol 2007 Fotograf U/Spillefilm
Bad news bears 2005 Foto U/Spillefilm
School of Rock 2003 Foto U/Spillefilm
Enough 2002 Foto U/Spillefilm
Quills - Marquis de Sades forførende pen 2000 Foto U/Spillefilm
Karakter 1997 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.