enda

Roland Totheroh

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Monsieur Verdoux 1947 Foto U/Spillefilm
Diktatoren 1940 Foto U/Spillefilm
Chaplin på slap line 1938 Foto U/Spillefilm
Guldfeber 1925 Foto U/Kort fiktion
En kvinde i Paris 1923 Foto U/Spillefilm
Et hundeliv 1918 Foto U/Kort fiktion
The bond 1918 Foto U/Kort fiktion
Chaplin som eventyrer 1917 Foto U/Kort fiktion
Chaplin paa Brøndkur 1917 Foto U/Kort fiktion
Chaplin som greve 1916 Foto U/Kort fiktion
Chaplin som Vagabond 1916 Foto U/Kort fiktion
Chaplin som brandmand 1916 Foto U/Kort fiktion
Chaplin på rulleskøjter 1916 Foto U/Kort fiktion
Chaplin som pantelåner 1916 Foto U/Kort fiktion
Chaplin som Tapetserer 1915 Foto U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.