enda

Rolf Husberg

(1908 – 1998)

Svensk instruktør, klipper og manuskriptforfatter. Født 20/6 1908 (John Rolf Husberg), død 2/11 1998 - 90 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Al jordens herlighed 1953 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Sampo Lappelill 1949 Instruktion, Manus U/Dokumentarfilm
Calle og Palle 1948 Instruktion DK/Spillefilm
Mesterdetektiven 1947 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Børnene fra Frostmofjældet 1945 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Tykke Thor som Spøgelse 1941 Klip U/Spillefilm
Hvad fatter gør er ikke altid det rigtige 1940 Klip U/Spillefilm
Karl for sin hat 1940 Klip U/Spillefilm
Midnatssolens Søn 1939 Instruktion U/Spillefilm
Adolf den stærke 1937 Klip U/Spillefilm
Fredløs 1935 Instruktørassistent U/Spillefilm
Anderssonskans Kalle 1934 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.