enda

Rolf Plant

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kampen 2013 Fotograf DK/Kort fiktion
Omveje 2012 Fotograf DK/Kort fiktion
Nemesis 2010 Foto DK/Kort fiktion
En gyselig hilsen 2008 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Letters to Dear Wendy 2005 Foto Tv-dokumentar
Hundeøjne 2005 Lys DK/Kort fiktion
Uhyret 2005 Belyser DK/Kort fiktion
Tvilling 2003 Belysningsmester DK/Spillefilm
Lette gentagelser 2002 Foto DK/Eksperimentalfilm
Gabriels ord 2002 Lys DK/Kort fiktion
Stereo 2001 Foto DK/Kort fiktion
Frøken Sofie 2000 Lys DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.