enda

Rolf Zehetbauer

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Luther 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fjender 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den uendelige historie 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
Alle tiders flugt 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Querelle 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Veronika Voss' længsel 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
U-båden 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vi skal over i nat 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fra marionetternes liv 1980 Produktionsdesign Tv-film
Lili Marleen 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den desperate mand 1977 Produktionsdesign U/Spillefilm
Slangens æg 1977 Produktionsdesign U/Spillefilm
Odessa kartoteket 1974 Produktionsdesign U/Spillefilm
Cabaret 1972 Produktionsdesign U/Spillefilm
Canaris - manden der vidste alt 1954 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.