enda

Romy Schneider

(1938 – 1982)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Madame Emma - En kvinde med magt 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Fremmede i natten 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Marie - en kvindes frihed 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Flugten til friheden 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Mig eller David 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Mordet på Trotsky 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Swimmingpool 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Processen 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Robinson skal ikke dø 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Sissi 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Oh, mein Papa 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.