enda

Ron Grainer

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Levende billeder 1980 Musik Tv-serie
Musen 1974 Musik Tv-film
Sidste mand i live 1971 Musik U/Spillefilm
Natten uden måne 1964 Musik U/Spillefilm
Den mærkelige gæst 1963 Musik U/Spillefilm
Grin i marinen 1962 Musik U/Spillefilm
En slags kærlighed 1962 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.