enda

Ron Howard

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Solo: A Star Wars Story 2018 Instruktion U/Spillefilm
Inferno 2016 Instruktion U/Spillefilm
The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years 2016 Instruktion U/Dokumentarfilm
In the Heart of the Sea 2015 Instruktion U/Spillefilm
Rush 2013 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Cowboys & aliens 2011 Producer U/Spillefilm
J. Edgar 2011 Producer U/Spillefilm
Engle og dæmoner 2009 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Frost/Nixon 2008 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Changeling 2008 Producer U/Spillefilm
Da Vinci mysteriet 2006 Instruktion U/Spillefilm
Peter Pedal 2006 Produktion U/Spillefilm
Cinderella Man 2005 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
The Missing - Håbet lever 2003 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
D-Tox 2002 Produktion U/Spillefilm
Et smukt sind 2001 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Grinchen - julen er stjålet 2000 Instruktion U/Spillefilm
EDtv 1999 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Løsepenge 1996 Instruktion U/Spillefilm
Apollo 13 1995 Instruktion U/Spillefilm
Før deadline 1994 Instruktion U/Spillefilm
Far and away 1992 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Flammehav - Backdraft 1991 Instruktion U/Spillefilm
Hele den pukkelryggede familie 1989 Instruktion U/Spillefilm
Willow 1988 Instruktion U/Spillefilm
Koks i kølerhjelmen 1986 Instruktion U/Spillefilm
Cocoon 1985 Instruktion U/Spillefilm
Splash 1984 Instruktion U/Spillefilm
Natholdet 1982 Instruktion U/Spillefilm
Hopla, vi skrider 1977 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Æd mit støv 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Seksløberen, som blev tavs 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.