enda

Ron Silver

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Timecop 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Mr. Saturday Night 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Frikendt..? 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Fjender - en historie om kærlighed 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Blue steel 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Jagten på Garbo 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Dræber-maskinen 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Den usynlige forfølger 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.