enda

Ronald Harwood

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kvartetten 2012 Manus U/Spillefilm
Australia 2008 Manus U/Spillefilm
Dykkerklokken og sommerfuglen 2007 Manus U/Spillefilm
Kærlighed i koleraens tid 2007 Manus U/Spillefilm
Being Julia 2004 Manus U/Spillefilm
Pianisten 2002 Manus U/Spillefilm
Livets skole 1994 Manus U/Spillefilm
Påklæderen 1983 Manus U/Spillefilm
En dag i Ivan Denisovitsj's liv 1971 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.