enda

Ronald Roose

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kold hævn 2002 Manus U/Spillefilm
Hoffa 1992 Klip U/Spillefilm
De sidste dobbeltagenter 1990 Klip U/Spillefilm
Broen, der kvajede sig 1985 Klip U/Spillefilm
Verden ifølge Garp 1982 Klip U/Spillefilm
The wanderers 1979 Klip U/Spillefilm
Et godt Tip 1948 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.