enda

Ronelle Loots

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Carmen 2005 Klip U/Spillefilm
Tilgivelse 2004 Klip U/Spillefilm
Det er mit liv 2002 Klip U/Dokumentarfilm
Fra asken 1999 Klip
Nåde er en underlig størrelse 1997 Klip U/Dokumentarfilm
Himlen folder sig ud Instruktion, Klip
Sjæl uden fred Klip
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.