enda

Ronja Mannov Olesen

(1987 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Stykke for stykke 2009 Påklæder DK/Kort fiktion
Behaviour 2009 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
En mand kommer hjem 2007 Maria DK/Spillefilm
Snedronningen 2000 Gerda DK/Kort fiktion
Bryggeren 1996 Store Theodora Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.