enda

Ronnie Hiort Lorenzen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En røverhistorie 2006 Ronnie DK/Kort fiktion
Lauges kat 2004 Lauge DK/Kort fiktion
Tvilling 2003 Barn DK/Spillefilm
Se dagens lys 2003 Dreng Tv-film
Elsker dig for evigt 2002 Gustav DK/Spillefilm
En kærlighedshistorie 2001 Mikkel DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.