enda

Rooney Mara

(1985 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
A Ghost Story 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Don't Worry, He Won't Get Far on Foot 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Carol 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Trash 2014 Olivia U/Spillefilm
Side effects 2013 Emily Taylor U/Spillefilm
A Texas Love Story 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Hende 2013 Catherine U/Spillefilm
The Girl with the Dragon Tattoo 2011 Lisbeth Salander U/Spillefilm
The social network 2010 Erica Albright U/Spillefilm
A Nightmare on Elm Street 2010 Nancy Holbrook U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.