enda

Rosamund Pike

(1979 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Tre Sekunder 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Kvinden der forsvandt 2014 Amy Dunne U/Spillefilm
The World's End 2013 Sam Chamberlain U/Spillefilm
Jack Reacher 2012 Helen U/Spillefilm
Barneys mange liv 2010 Miriam Grant-Panofsky U/Spillefilm
Surrogates 2009 Maggie U/Spillefilm
Doom 2005 Dr. Samantha Grimm U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.