enda

Rosanna Arquette

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ryggen mod muren 1992 Clydie U/Spillefilm
New York Stories 1989 Medvirkende U/Spillefilm
The Big Blue 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Nobody's fool 1986 Medvirkende U/Spillefilm
8 millioner måder at dø på 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Helt vild med Susan 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Efter fyraften 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Ska' det være os? 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Manden der ville henrettes 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.