enda

Rosemaria Rex

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Pelle Gudmundsen-Holmgreen: Musikken er et monster 2007 Stills DK/Dokumentarfilm
The voice of Iran 2006 Stills DK/Dokumentarfilm
Marilyn Mazur - queen of percussion 2006 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Silkevejen 2004 Stills DK/Spillefilm
Floden 2003 Stills DK/Eksperimentalfilm
Den erindrende 1985 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Koks i kulissen 1983 Laura og Hans Henriks datter DK/Spillefilm
Belladonna 1981 Judith og Wernes datter DK/Spillefilm
Kniven i hjertet 1981 Lille pige DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.