enda

Ross Hunter

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Tabte horisonter 1973 Produktion U/Spillefilm
Airport - vinger af ild 1970 Producer U/Spillefilm
Madame X 1966 Produktion U/Spillefilm
Huset på klippen 1964 Produktion U/Spillefilm
Lad andre kun dømme 1959 Produktion U/Spillefilm
September intermezzo 1957 Produktion U/Spillefilm
Med kærlighedens ret 1955 Produktion U/Spillefilm
Den store læge 1954 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.