enda

Roy Andersson

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Om det uendelige 2020 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
En due sad på en gren og funderede over tilværelsen 2014 Instruktion U/Spillefilm
Du levende 2007 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Sange fra anden sal 2000 Instruktion, Manus, Klip, Producer U/Spillefilm
Livet for enhver pris 1998 Sig selv U/Dokumentarfilm
Der er sket noget 1993 Instruktion, Manus, Klip U/Kort fiktion
Dejlig er jorden 1991 Instruktion, Manus U/Kort fiktion
Giliap 1973 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
En kærlighedshistorie 1970 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.