enda

Roy Boulting

(1913 – 2001)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Der er en pige i min suppe 1971 Instruktion U/Spillefilm
Mord på hjernen 1968 Instruktion U/Spillefilm
For himlens skyld 1963 Produktion U/Spillefilm
Diplomati skal der til 1960 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Man in a Cocked Hat 1959 Instruktion U/Spillefilm
Som brødre vi dele 1959 Produktion U/Spillefilm
Happy is the Bride 1958 Instruktion U/Spillefilm
Flådens helt 1953 Instruktion U/Spillefilm
Den usynlige fjende 1951 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Ultimatum 1950 Instruktion, Manus, Produktion, Klip U/Spillefilm
Brighton Rock 1947 Producer U/Spillefilm
Tordenklippen 1946 Instruktion, Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.