enda

Roy Lee

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
LEGO Filmen - Et klodset eventyr 2014 Producer U/Spillefilm
Oldboy 2013 Producer U/Spillefilm
The roommate 2011 Producer U/Spillefilm
Abduction 2011 Producer U/Spillefilm
The uninvited 2009 Producer U/Spillefilm
Quarantine 2008 Producer U/Spillefilm
Dark water 2005 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.