enda

Roy Scheider

(1932 - 2008)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det russiske hus 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Listen to me 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Cohen & Tate 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Afpresning 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Mishima 1985 Fortæller U/Spillefilm
2010 - den anden rumrejse 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Blue thunder 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Still of the night 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Det er showtime 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Dødens gab 2 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Frygtens pris 1977 Jackie Scanlon - 'Juan Dominguez' U/Spillefilm
Marathonmanden 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Dødens gab 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Politiets hårde kerne 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Politiets hårde kerne 1973 Medvirkende U/Spillefilm
The French Connection 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.