enda

Roy Webb

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Rodeo'ens helte 1952 Musik U/Spillefilm
Opgør i natten 1952 Musik U/Spillefilm
Luftens haarde halse 1951 Musik U/Spillefilm
Vinduet 1949 Musik U/Spillefilm
Fanget af fortiden 1947 Musik U/Spillefilm
Blindt had 1947 Musik U/Spillefilm
Berygtet 1946 Musik U/Spillefilm
Ligrøveren 1945 Musik U/Spillefilm
Urskovens partisaner 1945 Musik U/Spillefilm
Vindeltrappen 1945 Musik U/Spillefilm
Min kone er en heks 1945 Musik U/Spillefilm
My favorite wife 1945 Musik U/Spillefilm
The Enchanted Cottage 1945 Musik U/Spillefilm
Nazisterne går til angreb 1943 Musik U/Dokumentarfilm
Mr. Lucky 1943 Komponist U/Spillefilm
Bachelor Mother 1939 Musik U/Spillefilm
Den store mand stemmer 1938 Musik U/Spillefilm
Han, hun og leoparden 1938 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.