enda

Ruddy Nyegaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Historien om Kim Skov 1981 Lærere DK/Kort fiktion
Frikendt 1978 Medvirkende DK/Kort fiktion
Strandvaskeren 1978 Kontorist Tv-serie
Matador 1978 Fotograf udenfor kirken Tv-serie
Skytten 1977 Optiker DK/Spillefilm
Ministeren og døden 1976 Barbros forlovede Tv-serie
Sømænd på sengekanten 1976 Leder af skotøjsforretning DK/Spillefilm
Den sårede filoktet 1974 Medvirkende Tv-film
Jule-stue 1967 Medvirkende Tv-film
Mille, Marie og mig 1965 Medvirkende Tv-film
Pernilles korte frøkenstand 1964 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.